Skip links

Diensten

Adea Construct

Onze Diensten.

Zelfbouw

Zelfbouw is jouw eigen huis bouwen op een door jou gekozen kavel. Unieke, op maat gemaakte woning die past bij jouw wensen. Vrijheid, creativiteit en begeleiding beschikbaar.

Design, Ontwerp & Architectuur

Met de hulp van architecten zetten wij uw ideeën en wensen om in een plan. Vervolgens gaan onze specialisten en vakmensen aan het werk om uw droomhuis te realiseren.

Nieuwbouw

Bij ons kunt u elk nieuwbouwproject vakkundig laten realiseren. Of het nu gaat om bedrijfshallen, bungalows, woningen of appartementencomplexen, wij staan voor u klaar.

Renovatie

Wij verzorgen alles, van sanitair en keuken tot klimaatbeheer en complete verbouwingen. U wordt volledig ontzorgd in dit bijzondere traject, en we zorgen ervoor dat het hele proces naar uw wens verloopt.

Onderhoud

Onze service is gebaseerd op snel schakelen, korte lijnen en duidelijke communicatie. Of het nu gaat om een eenvoudige uitbreiding of een complete verbouwing, wij helpen u graag.

Aan- en Bijbouw

Veel mensen dromen van een groter huis, maar vergeten dat je ook meer leefruimte kunt creëren zonder te verhuizen. Met een aanbouw kunnen we samen genoeg mogelijkheden bedenken.

heb je een project in gedachte?Stuur ons jouw voorstel en wij voeren het uit bericht sturen or of direct bellen.

Heb je een project in gedachte?

Telefoonnummer

Adres

Explore
Drag