Skip links

Onderhoud

De kosten van het renoveren van je huis of bedrijfspand variëren sterk afhankelijk van de beslissingen die je neemt. Speelt het om een uitgebreide of bescheiden verbouwing? Kies je voor een budgetaanpak of juist voor luxe? Om je een inzicht te geven in de kosten van een verbouwingsproject, kunnen we gezamenlijk alle opties en kansen onder de loep nemen.

Onderhoud in uw woning

Bij Adea Construct maken we een onderscheid tussen het verbouwen en aanpassen van woningen en het renoveren ervan. In gevallen van renovatie verkeert het object vaak in zodanig slechte staat dat een algehele "grote reparatie" noodzakelijk is. Ook woningen die niet meer voldoen aan moderne normen vereisen vaak een grondige herziening van de indeling, evenals de vervanging van elektrische, sanitair en verwarmingsinstallaties. Soms zien we zelfs dat gemeenten of woningcorporaties hele straten of wijken aanpakken.

Wat Adea Construct onderscheidt, is ons als bouwbedrijf met alle benodigde specialiteiten in huis. Hierdoor worden we regelmatig ingeschakeld voor dergelijke renovatieprojecten. Soms gebeurt dit in opdracht van eerder genoemde organisaties, maar ook vaak door particulieren die hun villa of ander onroerend goed willen moderniseren.

Voor de zakelijke markt heeft Adea Construct al diverse kantoorruimtes en bedrijfsgebouwen aangepast om een beter product te kunnen bieden aan nieuwe huurders of kopers, en om de verkoop- of verhuurwaarde aanzienlijk te verhogen.

Heb je een project in gedachte?

Telefoonnummer

Adres

Explore
Drag