Skip links

Over ons

Een Dynamisch Bouwbedrijf - Adea Construct

Adeaconstuct is een dynamisch bouwbedrijf, zowel geschikt voor kleine als grote projecten. Wat ons bedrijf uniek maakt, is onze opvallend klantgerichte aanpak. We hebben een team van zeer ervaren, professionele en gemotiveerde vakmensen die samen een flexibele organisatie vormen, wat een van onze sterke punten is. Onze efficiënte communicatie, korte lijnen en snelle oplossingen garanderen dat we doelgericht te werk gaan en de werkzaamheden zonder problemen uitvoeren.

Breed SCALA - Deskundig in Diverse Vakgebieden

"We worden vaak beschouwd als het bouwbedrijf met een breed scala aan kwaliteiten." Deze reputatie is niet verrassend, gezien onze veelzijdigheid en expertise op diverse gebieden. Onze inzet wordt sterk gewaardeerd door iedereen met wie we hebben samengewerkt of nog samenwerken. Bij bouw, verbouw en renovatie komen vaak onvoorziene uitdagingen om de hoek kijken, maar voor Adea vormen deze nooit echt een obstakel, omdat we al met bijna alle situaties te maken hebben gehad.

Zorgeloos Verbouwen met Adea Construct Den Haag

Voor leken is een bouw-, verbouw- of renovatieproject vaak een ingewikkelde aangelegenheid met vele facetten. Bij Adea Construct Den Haag maken we het u gemakkelijk door, indien gewenst, het volledige project voor u te coördineren. Van de bouwaanvraag tot aan de stoffering. U bepaalt hoe ver we gaan. Ons werk staat bekend om consistente hoge kwaliteit; dit is de basis waarop we zijn gegroeid en waar we altijd naar streven.

Waarom Adea Construct?

Wij zijn bijzonder actief en toegewijd in de regio Zuid-Nederland, waar we regelmatig worden benaderd voor diverse bouwgerelateerde opdrachten. Onze specialiteiten omvatten het verbouwen, onderhouden, uitbreiden en/of aanpassen van woningen, kantoren, winkels en bedrijfspanden. Daarnaast zijn we zeer betrokken bij nieuwbouwprojecten, waarin we actief zijn in de bouw van woningen, villa’s, kantoren en bedrijfsgebouwen. Onze ruime ervaring en gedegen aanpak maken ons een veelgevraagde partner voor uiteenlopende bouwprojecten in de regio.

Dienstenoverzicht - Wat Adea Construct voor U kan betekenen

Onze uitgebreide dienstverlening omvat het volledige spectrum van bouw- en renovatiewerkzaamheden, met een focus op kwaliteit en professionaliteit. Hier is een overzicht van de services die wij aanbieden:

 • Het uitwerken van gedetailleerde bouwplannen.
 • Het zorgvuldig afhandelen van bouwvergunningen.
 • Uitvoeren van metsel-, timmer- en betonwerkzaamheden met vakmanschap.
 • Professionele stucadoorsdiensten voor een perfecte afwerking.
 • Levering en installatie van complete keukens en badkamers.
 • Vakkundig plaatsen van tegelvloeren en -wanden.
 • Uitvoeren van loodgieterswerkzaamheden met precisie.
 • Betrouwbare elektrische installatie.
 • Installatie en bouw van airconditioning en luchtbehandelingssystemen.
 • Deskundige installatie van verwarmingssystemen.
 • Dakwerken, inclusief platte daken, pannendaken, lichtstraten (ook vervanging en renovatie).
 • Professionele stoffering en zonwering.
 • Grondwerken, hovenierswerk en bestrating voor een verzorgde buitenruimte.
 • Inbraak- en brandbeveiliging om uw veiligheid te waarborgen.

Met onze veelzijdige aanpak streven wij ernaar om aan al uw bouwbehoeften te voldoen en projecten succesvol te realiseren. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om uw specifieke wensen te bespreken.

Adea Construct

Onze Diensten.

Zelfbouw

Zelfbouw is jouw eigen huis bouwen op een door jou gekozen kavel. Unieke, op maat gemaakte woning die past bij jouw wensen. Vrijheid, creativiteit en begeleiding beschikbaar.

Design, Ontwerp & Architectuur

Met de hulp van architecten zetten wij uw ideeën en wensen om in een plan. Vervolgens gaan onze specialisten en vakmensen aan het werk om uw droomhuis te realiseren.

Nieuwbouw

Bij ons kunt u elk nieuwbouwproject vakkundig laten realiseren. Of het nu gaat om bedrijfshallen, bungalows, woningen of appartementencomplexen, wij staan voor u klaar.

Renovatie

Wij verzorgen alles, van sanitair en keuken tot klimaatbeheer en complete verbouwingen. U wordt volledig ontzorgd in dit bijzondere traject, en we zorgen ervoor dat het hele proces naar uw wens verloopt.

Onderhoud

Onze service is gebaseerd op snel schakelen, korte lijnen en duidelijke communicatie. Of het nu gaat om een eenvoudige uitbreiding of een complete verbouwing, wij helpen u graag.

Aan- en Bijbouw

Veel mensen dromen van een groter huis, maar vergeten dat je ook meer leefruimte kunt creëren zonder te verhuizen. Met een aanbouw kunnen we samen genoeg mogelijkheden bedenken.

heb je een project in gedachte?Stuur ons jouw voorstel en wij voeren het uit bericht sturen or of direct bellen.

Heb je een project in gedachte?

Telefoonnummer

Adres

Explore
Drag