Skip links

Renoveren

De kosten voor het renoveren van je huis of bedrijfspand kunnen aanzienlijk variëren, afhankelijk van de keuzes die je maakt. Betreft het een uitgebreide renovatie of een meer bescheiden aanpassing? Ga je voor een budgetgerichte aanpak of wil je juist luxueuze verbeteringen doorvoeren? Om je een duidelijk beeld te geven van de kosten van een renovatieproject, kunnen we samen alle mogelijke opties en kansen grondig bekijken.

Kwaliteitsrenovaties door Adea Construct

Bij Adea Construct maken we een onderscheid tussen het verbouwen en aanpassen van woningen en het renoveren ervan. Renoveren is meestal nodig wanneer een gebouw in zeer slechte staat verkeert en een grondige "grote reparatie" vereist is. Zelfs huizen die niet meer voldoen aan moderne normen hebben vaak een uitgebreide herinrichting nodig, inclusief de vervanging van elektrische, sanitair en verwarmingsinstallaties. Soms zien we dat gemeenten of woningcorporaties hele straten of wijken aanpakken.

Het bijzondere van Adea Construct is dat we als bouwbedrijf alle benodigde expertise in huis hebben, en daarom worden we regelmatig ingeschakeld voor dergelijke renovatieprojecten. Soms werken we voor de eerder genoemde opdrachtgevers, maar vaak ook voor particulieren die hun villa of ander vastgoed een grondige opknapbeurt willen geven.

Voor zakelijke klanten hebben we al verschillende kantoorruimtes en bedrijfsgebouwen aangepast om de waarde te verhogen en een aantrekkelijker aanbod te kunnen bieden aan nieuwe huurders of kopers.

Innovatie met renovatie

In moderne woningen zijn hedendaagse innovaties onmisbaar geworden. Denk aan geautomatiseerde audio- en videosystemen, draadloze wifi-netwerken, alarmsystemen en vergelijkbare technologieën. Bijvoorbeeld, tijdens uw vakantie kunt u met uw smartphone een kijkje nemen in uw huis om te controleren of alles in orde is, of zelfs keukenapparaten die uw diner voorbereiden terwijl u onderweg bent. Het is sterk aan te raden om dergelijke toepassingen te overwegen voordat u een renovatie start. Adea Construct werkt samen met experts die u kunnen adviseren en, indien gewenst, kunnen helpen bij de installatie ervan.

Heb je een project in gedachte?

Telefoonnummer

Adres

Explore
Drag