Skip links

Zelfbouw

De kosten van het renoveren van je huis of bedrijfspand variëren sterk afhankelijk van de beslissingen die je neemt. Speelt het om een uitgebreide of bescheiden verbouwing? Kies je voor een budgetaanpak of juist voor luxe? Om je een inzicht te geven in de kosten van een verbouwingsproject, kunnen we gezamenlijk alle opties en kansen onder de loep nemen.

Adea Construct Verbouw, Onderhoud & Renovatie heeft expertise in het aanpassen van woningen, bedrijfspanden en kantoorcomplexen. Uw behoeften kunnen evolueren met de tijd. Wellicht wilt u uw pand moderniseren of meer ruimte creëren. Een verbouwing biedt de mogelijkheid om uw huidige pand te customizen en het comfort aanzienlijk te verbeteren. Wij staan klaar voor zowel grote als kleine renovatieprojecten.

Vanaf het begin van de verbouwing kan Adea Construct Verbouw, Onderhoud & Renovatie u begeleiden. Onze bijzondere focus ligt op het compleet ontzorgen van onze opdrachtgevers. Dankzij onze jarenlange ervaring in de bouwsector kunnen wij u assisteren bij vergunningsaanvragen en het opstellen van bouwplannen. Wij zorgen ervoor dat de verbouwing zo vlot en geruisloos mogelijk verloopt, om de overlast tot een minimum te beperken. Wij begrijpen als geen ander dat een verbouwing van een bedrijfspand of woonruimte veel meer omvat dan enkel de fysieke veranderingen. Het draait om overleg, samenwerking en het maken van heldere afspraken.

Heb je een project in gedachte?

Telefoonnummer

Adres

Explore
Drag